Bizarre beelden: passagier zonder ervaring bestuurt een vliegtuig in de VS

Bizarre beelden: passagier zonder ervaring bestuurt een vliegtuig in de VS

Bizarre beelden: passagier <em>zonder ervaring</em> bestuurt een vliegtuig in de VS Een vliegtuig goed laten landen is de taak van een piloot. Maar in de Verenigde Staten bracht iemand anders het toestel veilig naar de grond, want de piloot was flauwgevallen. Een passagier zonder vlieg-ervaring nam het stuur over en moest nog zo'n 30 km vliegen. De passagier, die op een vlucht zat van De Bahama's naar Florida, kreeg hulp van een instructeur die aan de lijn was. Bekijk de NOS-video over deze bijzondere gebeurtenis hierboven. Bekijk ook Video: Vliegtuig Feyenoord onthaald na landing Rotterdam The Hague Airport Bekijk deze video » Nikkie Plessen reageert in RTL Boulevard op vliegtuigfoto: "Ik maak nooit meer een foto!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre beelden: passagier zonder ervaring bestuurt een vliegtuig in de VS

Een vliegtuig goed laten landen is de taak van een piloot. Maar in de Verenigde Staten bracht iemand anders het toestel veilig naar de grond, want de piloot was flauwgevallen. Een passagier zonder vlieg-ervaring nam het stuur over en moest nog zo'n 30 km vliegen. De passagier, die op een vlucht zat van De Bahama's naar Florida, kreeg hulp van een instructeur die aan de lijn was.

Bekijk de NOS-video over deze bijzondere gebeurtenis hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: passagier zonder ervaring bestuurt een vliegtuig in de VS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV