RTL Boulevard gemist? Clarice Stenger over nieuwe verklaring in wurgseks-zaak

RTL Boulevard gemist? Clarice Stenger over nieuwe verklaring in wurgseks-zaak

Donderdag 12 mei 2022 om 20:42

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Clarice Stenger</em> over nieuwe verklaring in wurgseks-zaak Op 20 september 2018 doet een voorbijganger een gruwelijke vondst. In de Muidertrekvaart vindt hij het lichaam van de 42-jarige Edita Moliënne. Het lichaam was vastgebonden en gewikkeld in een opblaaszwembad. Haar ex ontkent maar krijgt toch 14,5 jaar celstraf. Hij gaat in hoger beroep en daarin kwam hij vandaag met een nieuwe verklaring op de proppen die de zaak volledig op z'n kop zet. Clarice Stenger reageert in RTL Boulevard op de nieuwe verklaring. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Clarice Stenger over nieuwe verklaring in wurgseks-zaak

Op 20 september 2018 doet een voorbijganger een gruwelijke vondst. In de Muidertrekvaart vindt hij het lichaam van de 42-jarige Edita Moliënne. Het lichaam was vastgebonden en gewikkeld in een opblaaszwembad. Haar ex ontkent maar krijgt toch 14,5 jaar celstraf. Hij gaat in hoger beroep en daarin kwam hij vandaag met een nieuwe verklaring op de proppen die de zaak volledig op z'n kop zet. Clarice Stenger reageert in RTL Boulevard op de nieuwe verklaring.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's