De Vrienden Van Amstel LIVE! 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Vrienden Van Amstel LIVE! 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Concert: De Vrienden van Amstel LIVE! 2022

De Vrienden Van Amstel LIVE! 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In januari zou de 23ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Rotterdam Ahoy, maar door de strenge lockdown van dat moment kon die reeks niet doorgaan. Eind april en begin mei vond het feest alsnog plaats en vanavond zijn de hoogtepunten te zien op RTL 4. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrienden van Amstel LIVE! 2022 donderdag op RTL 4: bekijk promo Kraantje Pappie Bekijk deze video » DebutantenZoals elk jaar maken ook bij deze editie weer een aantal Nederlandse sterren hun debuut bij De Vrienden van Amstel LIVE! Zo zien we Danny Vera, Flemming, Rolf Sanchez, Davina Michelle, Lucas & Steve en Emma Heesters het podium in Rotterdam betreden. Natuurlijk zijn er ook weer genoeg oude bekenden, die de populairste Nederlandse hits ten gehore brengen. ArtiestenDe concertreeks was van 26 april tot en met 9 mei stijf uitverkocht; alleen op Koningsdag (27 april) werd er niet opgetreden. Oudgedienden als Acda & De Munnik, Maan, Guus Meeuwis en Nick & Simon waren natuurlijk ook weer van de partij. De échte veteraan van deze editie was echter Willeke Alberti, die voor de derde keer meedeed aan De Vrienden van Amstel LIVE! Bekijk ook Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Twee minuten stilte tijdens De Vrienden van Amstel indrukwekkend' Bekijk deze video »
Uitzending :
De Vrienden Van Amstel LIVE! 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In januari zou de 23ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Rotterdam Ahoy, maar door de strenge lockdown van dat moment kon die reeks niet doorgaan. Eind april en begin mei vond het feest alsnog plaats en vanavond zijn de hoogtepunten te zien op RTL 4.

Debutanten
Zoals elk jaar maken ook bij deze editie weer een aantal Nederlandse sterren hun debuut bij De Vrienden van Amstel LIVE! Zo zien we Danny Vera, Flemming, Rolf Sanchez, Davina Michelle, Lucas & Steve en Emma Heesters het podium in Rotterdam betreden. Natuurlijk zijn er ook weer genoeg oude bekenden, die de populairste Nederlandse hits ten gehore brengen.

Artiesten
De concertreeks was van 26 april tot en met 9 mei stijf uitverkocht; alleen op Koningsdag (27 april) werd er niet opgetreden. Oudgedienden als Acda & De Munnik, Maan, Guus Meeuwis en Nick & Simon waren natuurlijk ook weer van de partij. De échte veteraan van deze editie was echter Willeke Alberti, die voor de derde keer meedeed aan De Vrienden van Amstel LIVE!

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vrienden Van Amstel LIVE!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vrienden Van Amstel LIVE! 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV