Zien: Konstrakta (Servië) in halve finale Songfestival 2022 met 'In corpore sano'

Zien: Konstrakta (Servië) in halve finale Songfestival 2022 met 'In corpore sano'

Donderdag 12 mei 2022 om 21:56

Kijk op donderdag 12 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn.

Konstrakta heeft een puike prestatie geleverd tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Ze zat gedurende het nummer op een kruk haar handen te wassen en haar ogen wisten de camera goed te vinden. De Servische zangeres zong het nummer 'In corpore sano'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Konstrakta</em> (Servië) in halve finale <em>Songfestival 2022</em> met 'In corpore sano' Kijk op donderdag 12 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn. Konstrakta heeft een puike prestatie geleverd tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Ze zat gedurende het nummer op een kruk haar handen te wassen en haar ogen wisten de camera goed te vinden. De Servische zangeres zong het nummer 'In corpore sano'. Tekst gaat verder onder de video. Konstrakta naar de finale?In sommige delen van het nummer werd de tekst in het Engels ondertiteld, toch handig aangezien de gemiddelde Nederlander geen Servisch kan verstaan. Konstrakta kan zich met schone handen alvast klaar maken voor de finale, bij de bookmakers staat ze namelijk op de tiende plek voor de eindzege. Bekijk het optreden hierboven. De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is donderdag 12 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Zien: Konstrakta (Servië) in halve finale Songfestival 2022 met 'In corpore sano'

Konstrakta naar de finale?
In sommige delen van het nummer werd de tekst in het Engels ondertiteld, toch handig aangezien de gemiddelde Nederlander geen Servisch kan verstaan. Konstrakta kan zich met schone handen alvast klaar maken voor de finale, bij de bookmakers staat ze namelijk op de tiende plek voor de eindzege.

Bekijk het optreden hierboven. De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is donderdag 12 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's