Cornald Maas in Op1 over storing tijdens tweede halve finale Songfestival 2022 (video)

Cornald Maas in Op1 over storing tijdens tweede halve finale Songfestival 2022 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Cornald Maas in <em>Op1</em> over <em>storing</em> tijdens tweede halve finale <em>Songfestival 2022</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Songfestival-commentator Cornald Maas vertelde in Op1 over de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Hij zei: 'Bij allebei de halve finales zijn vooral de echte songs door. Artiesten die echte verhalen willen vertellen. Ik vond vooral Zweden heel erg goed vanavond.' Verder reageerde hij ook op de technische storing waardoor hij en Jan Smit tijdelijk niet te horen waren. Tweede halve finale gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cornald Maas in Op1 over storing tijdens tweede halve finale Songfestival 2022 (video)

Songfestival-commentator Cornald Maas vertelde in Op1 over de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Hij zei: 'Bij allebei de halve finales zijn vooral de echte songs door. Artiesten die echte verhalen willen vertellen. Ik vond vooral Zweden heel erg goed vanavond.' Verder reageerde hij ook op de technische storing waardoor hij en Jan Smit tijdelijk niet te horen waren.

Tweede halve finale gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV