Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer"

Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Toeslagen-slachtoffer <em>Karin van Opstal</em> in Op1: &quot;Ik vertrouw geen één <em>regering</em> meer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het Toeslagenschandaal heeft diepe sporen achtergelaten in de samenleving, maar vooral bij de slachtoffers van de hele affaire. Vier kinderen van Karin van Opstal zijn uithuisgeplaatst en daar wordt ze elke keer aan herinnerd, bijvoorbeeld onlangs nog op Moederdag. Ze weigert dan ook met het speciaal opgerichte team van de regering te praten, omdat die ze eerder over één kam heeft geschoren. Sterker nog: Van Opstal vertrouwt "geen één regering meer". En daarin zal ze niet alleen staan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Cornald Maas in Op1 over storing tijdens tweede halve finale Songfestival 2022 (video) Bekijk deze video » Mart de Kruif ziet Europa op grondvesten rammelen: "Noordflank NAVO gaat veranderen" Bekijk deze video » Toeslagenslachtoffer Kristie Rongen gaf nummer aan Mark Rutte: "We gaan verder praten" Bekijk deze video » Heino Falcke door het dolle om foto van zwart gat: "Wetenschappelijk bizar moment" Bekijk deze video » Op1 gemist? Cora Nijboer over Nederlands wondermiddel tegen hersenschade bij baby's Bekijk deze video »
Talkshow :
Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer"

Het Toeslagenschandaal heeft diepe sporen achtergelaten in de samenleving, maar vooral bij de slachtoffers van de hele affaire. Vier kinderen van Karin van Opstal zijn uithuisgeplaatst en daar wordt ze elke keer aan herinnerd, bijvoorbeeld onlangs nog op Moederdag. Ze weigert dan ook met het speciaal opgerichte team van de regering te praten, omdat die ze eerder over één kam heeft geschoren. Sterker nog: Van Opstal vertrouwt "geen één regering meer". En daarin zal ze niet alleen staan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV