Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer"

Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Toeslagen-slachtoffer <em>Karin van Opstal</em> in Op1: &quot;Ik vertrouw geen één <em>regering</em> meer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het Toeslagenschandaal heeft diepe sporen achtergelaten in de samenleving, maar vooral bij de slachtoffers van de hele affaire. Vier kinderen van Karin van Opstal zijn uithuisgeplaatst en daar wordt ze elke keer aan herinnerd, bijvoorbeeld onlangs nog op Moederdag. Ze weigert dan ook met het speciaal opgerichte team van de regering te praten, omdat die ze eerder over één kam heeft geschoren. Sterker nog: Van Opstal vertrouwt "geen één regering meer". En daarin zal ze niet alleen staan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer"

Het Toeslagenschandaal heeft diepe sporen achtergelaten in de samenleving, maar vooral bij de slachtoffers van de hele affaire. Vier kinderen van Karin van Opstal zijn uithuisgeplaatst en daar wordt ze elke keer aan herinnerd, bijvoorbeeld onlangs nog op Moederdag. Ze weigert dan ook met het speciaal opgerichte team van de regering te praten, omdat die ze eerder over één kam heeft geschoren. Sterker nog: Van Opstal vertrouwt "geen één regering meer". En daarin zal ze niet alleen staan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV