Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Inclusief Rutger

Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma Inclusief Rutger te zien op NPO 2, waarin PowNed-presentator Rutger Castricum op zoek gaat naar zijn rol in een inclusieve samenleving. Zijn we niet allemaal een beetje doorgedraaid en hoe woke is hij zelf? Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in nieuw programma Inclusief Rutger: hoe inclusief is de PVV? Bekijk deze video » Inclusief Rutger: Laurens Buijs (UvA) vertelt hoe politiek in wetenschap sluipt Bekijk deze video » VragenIn de vier afleveringen van Inclusief Rutger probeert Castricum een antwoord te vinden op belangrijke vragen, zoals ‘ben ik een product van white privilege?’ en ‘werkt diversiteit forceren niet ook soms racisme in de hand?’ Om die vragen te beantwoorden gaat hij in gesprek met de woke wereld én mensen die iedere vorm van verandering verafschuwen. PolitiekDe eerste aflevering gaat over de rol van diversiteit en inclusie in de politiek. Door te praten met politici, studenten en docenten onderzoekt Castricum hoe inclusief Nederland is. Hij gaat in gesprek met Tunahan Kuzu, Martin Bosma en de Dutch Squad, een samenwerking van vrouwen van kleur die als doel hebben om de politiek diverser en inclusief te maken. Bekijk ook Inclusief Rutger: hoe woke zijn Johan Derksen, Tunahan Kuzu & Maxim Hartman? Bekijk deze video » Inclusief Rutger vanaf 13 mei op NPO 2: 'Als je niet woke bent, ben je een racist' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Inclusief Rutger te zien op NPO 2, waarin PowNed-presentator Rutger Castricum op zoek gaat naar zijn rol in een inclusieve samenleving. Zijn we niet allemaal een beetje doorgedraaid en hoe woke is hij zelf?

Vragen
In de vier afleveringen van Inclusief Rutger probeert Castricum een antwoord te vinden op belangrijke vragen, zoals ‘ben ik een product van white privilege?’ en ‘werkt diversiteit forceren niet ook soms racisme in de hand?’ Om die vragen te beantwoorden gaat hij in gesprek met de woke wereld én mensen die iedere vorm van verandering verafschuwen.

Politiek
De eerste aflevering gaat over de rol van diversiteit en inclusie in de politiek. Door te praten met politici, studenten en docenten onderzoekt Castricum hoe inclusief Nederland is. Hij gaat in gesprek met Tunahan Kuzu, Martin Bosma en de Dutch Squad, een samenwerking van vrouwen van kleur die als doel hebben om de politiek diverser en inclusief te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Inclusief Rutger

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV