Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma Inclusief Rutger te zien op NPO 2, waarin PowNed-presentator Rutger Castricum op zoek gaat naar zijn rol in een inclusieve samenleving. Zijn we niet allemaal een beetje doorgedraaid en hoe woke is hij zelf? VragenIn de vier afleveringen van Inclusief Rutger probeert Castricum een antwoord te vinden op belangrijke vragen, zoals ‘ben ik een product van white privilege?’ en ‘werkt diversiteit forceren niet ook soms racisme in de hand?’ Om die vragen te beantwoorden gaat hij in gesprek met de woke wereld én mensen die iedere vorm van verandering verafschuwen. PolitiekDe eerste aflevering gaat over de rol van diversiteit en inclusie in de politiek. Door te praten met politici, studenten en docenten onderzoekt Castricum hoe inclusief Nederland is. Hij gaat in gesprek met Tunahan Kuzu, Martin Bosma en de Dutch Squad, een samenwerking van vrouwen van kleur die als doel hebben om de politiek diverser en inclusief te maken. :[broadcast:videos](ids:"449163,448372" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Inclusief Rutger te zien op NPO 2, waarin PowNed-presentator Rutger Castricum op zoek gaat naar zijn rol in een inclusieve samenleving. Zijn we niet allemaal een beetje doorgedraaid en hoe woke is hij zelf?

Vragen
In de vier afleveringen van Inclusief Rutger probeert Castricum een antwoord te vinden op belangrijke vragen, zoals ‘ben ik een product van white privilege?’ en ‘werkt diversiteit forceren niet ook soms racisme in de hand?’ Om die vragen te beantwoorden gaat hij in gesprek met de woke wereld én mensen die iedere vorm van verandering verafschuwen.

Politiek
De eerste aflevering gaat over de rol van diversiteit en inclusie in de politiek. Door te praten met politici, studenten en docenten onderzoekt Castricum hoe inclusief Nederland is. Hij gaat in gesprek met Tunahan Kuzu, Martin Bosma en de Dutch Squad, een samenwerking van vrouwen van kleur die als doel hebben om de politiek diverser en inclusief te maken.

:[broadcast:videos](ids:"449163,448372" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's