CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Crimedocs-serie 'Social Media Murders' te zien op NPO 3. Hierin wordt op gruwelijke wijze duidelijk welke enorme nadelen er verbonden kunnen zijn aan het gebruik van social media... TinderDe reeks begint met het verhaal van Molly McLaren. Deze 23-jarige vrouw werd in 2017 vermoord door haar ex-vriend Joshua Stimpson. De twee ontmoetten elkaar op Tinder en kregen een relatie. Maar het gedrag van Joshua zorgde er al snel voor dat Molly de relatie beëindigde. Dat pikte hij echter niet. StalkenJoshua bleef haar daarna via haar social media-accounts stalken en onwaarheden over haar verspreiden. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Familieleden en vrienden vertellen hoe de relatie zich ontwikkelde en Molly zelf komt aan het woord via haar social media-kanalen en WhatsApp-berichten. :[broadcast:videos](ids:"445516,436591" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Vrijdag 13 mei 2022 om 22:30

Vanaf vanavond is de Crimedocs-serie 'Social Media Murders' te zien op NPO 3. Hierin wordt op gruwelijke wijze duidelijk welke enorme nadelen er verbonden kunnen zijn aan het gebruik van social media...

Tinder
De reeks begint met het verhaal van Molly McLaren. Deze 23-jarige vrouw werd in 2017 vermoord door haar ex-vriend Joshua Stimpson. De twee ontmoetten elkaar op Tinder en kregen een relatie. Maar het gedrag van Joshua zorgde er al snel voor dat Molly de relatie beëindigde. Dat pikte hij echter niet.

Stalken
Joshua bleef haar daarna via haar social media-accounts stalken en onwaarheden over haar verspreiden. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Familieleden en vrienden vertellen hoe de relatie zich ontwikkelde en Molly zelf komt aan het woord via haar social media-kanalen en WhatsApp-berichten.

:[broadcast:videos](ids:"445516,436591" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's