CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Crimedocs: Social Media Murders

CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Crimedocs-serie 'Social Media Murders' te zien op NPO 3. Hierin wordt op gruwelijke wijze duidelijk welke enorme nadelen er verbonden kunnen zijn aan het gebruik van social media... TinderDe reeks begint met het verhaal van Molly McLaren. Deze 23-jarige vrouw werd in 2017 vermoord door haar ex-vriend Joshua Stimpson. De twee ontmoetten elkaar op Tinder en kregen een relatie. Maar het gedrag van Joshua zorgde er al snel voor dat Molly de relatie beëindigde. Dat pikte hij echter niet. StalkenJoshua bleef haar daarna via haar social media-accounts stalken en onwaarheden over haar verspreiden. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Familieleden en vrienden vertellen hoe de relatie zich ontwikkelde en Molly zelf komt aan het woord via haar social media-kanalen en WhatsApp-berichten. Bekijk ook Zien: Kees van der Spek gaat op Tinder om golddigger te versieren (Oplichters Aangepakt) Bekijk deze video » OMG: Tinder Swindler Simon Leviev bevriend met Lil' Kleine (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Crimedocs-serie 'Social Media Murders' te zien op NPO 3. Hierin wordt op gruwelijke wijze duidelijk welke enorme nadelen er verbonden kunnen zijn aan het gebruik van social media...

Tinder
De reeks begint met het verhaal van Molly McLaren. Deze 23-jarige vrouw werd in 2017 vermoord door haar ex-vriend Joshua Stimpson. De twee ontmoetten elkaar op Tinder en kregen een relatie. Maar het gedrag van Joshua zorgde er al snel voor dat Molly de relatie beëindigde. Dat pikte hij echter niet.

Stalken
Joshua bleef haar daarna via haar social media-accounts stalken en onwaarheden over haar verspreiden. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Familieleden en vrienden vertellen hoe de relatie zich ontwikkelde en Molly zelf komt aan het woord via haar social media-kanalen en WhatsApp-berichten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op CRIMEDOCS: Social Media Murders gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV