Concert Het grote songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Concert Het grote songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Concert: Het grote Songfestivalfeest

Concert Het grote songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending De avond vóór de grote finale van het Eurovisie Songfestival van 2022 kun je alvast in de stemming komen met een registratie van Het grote Songfestivalfeest, een concert dat in 2019 plaatsvond in de Ziggo Dome. Het is een soort 'greatest hits' op Songfestivalgebied. GeschiedenisNog nooit eerder stonden er zó veel Songfestivalhelden op het podium als in 2019 in de Ziggo Dome het geval was. Het is een reis door vijftig jaar Songfestivalgeschiedenis en bevat het beste dat het Eurovisie Songfestival in die tijd te bieden had, met onvergetelijke winnaars als Katrina and the Waves ('Love Shine a Light', 1997) en Loreen ('Euphoria', 2012). NederlandersAndere winnaars die het podium betreden zijn Johnny Logan, Nicole, Dana International en Netta. Uiteraard is er ook een Nederlandse afvaardiging bij het concert aanwezig; zo betreden Lenny Kuhr, Teach-In en Edsilia Rombley het podium. Ook recentere deelnemers als Emilie de Forest, Keiino en Mahmood zijn bij het spektakel aanwezig. Bekijk ook Zien: Loreen zingt haar Songfestivalkraker 'Euphoria' live bij Humberto Bekijk deze video » Hilariteit bij BEAU om blunderende organisatie Songfestival: "De zon doet het niet" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De avond vóór de grote finale van het Eurovisie Songfestival van 2022 kun je alvast in de stemming komen met een registratie van Het grote Songfestivalfeest, een concert dat in 2019 plaatsvond in de Ziggo Dome. Het is een soort 'greatest hits' op Songfestivalgebied.

Geschiedenis
Nog nooit eerder stonden er zó veel Songfestivalhelden op het podium als in 2019 in de Ziggo Dome het geval was. Het is een reis door vijftig jaar Songfestivalgeschiedenis en bevat het beste dat het Eurovisie Songfestival in die tijd te bieden had, met onvergetelijke winnaars als Katrina and the Waves ('Love Shine a Light', 1997) en Loreen ('Euphoria', 2012).

Nederlanders
Andere winnaars die het podium betreden zijn Johnny Logan, Nicole, Dana International en Netta. Uiteraard is er ook een Nederlandse afvaardiging bij het concert aanwezig; zo betreden Lenny Kuhr, Teach-In en Edsilia Rombley het podium. Ook recentere deelnemers als Emilie de Forest, Keiino en Mahmood zijn bij het spektakel aanwezig.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Concert Het grote songfestivalfeest gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV