Toeslagenslachtoffer Kristie Rongen gaf nummer aan Mark Rutte: "We gaan verder praten"

Toeslagenslachtoffer Kristie Rongen gaf nummer aan Mark Rutte: "We gaan verder praten"

Twee slachtoffers van de Toeslagenaffaire schoven donderdag aan in Op1 om terug te blikken op het debat van gisteren. Gedupeerde Kristie Rongen wisselde zelfs haar nummer uit met Mark Rutte, die beloofde dat "verder gaan praten". Toch moet ze toegeven dat ze weinig vertrouwen meer heeft in een goede afloop.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Toeslagenslachtoffer <em>Kristie Rongen</em> gaf nummer aan <em>Mark Rutte</em>: &quot;We gaan verder praten&quot; Twee slachtoffers van de Toeslagenaffaire schoven donderdag aan in Op1 om terug te blikken op het debat van gisteren. Gedupeerde Kristie Rongen wisselde zelfs haar nummer uit met Mark Rutte, die beloofde dat "verder gaan praten". Toch moet ze toegeven dat ze weinig vertrouwen meer heeft in een goede afloop. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. MeldpuntSven Kockelmann wil weten wat een mogelijke oplossing zou zijn, en de dames aan tafel beginnen over een onafhankelijk meldpunt waar ouders én uithuisgeplaatste kinderen zich kunnen melden. Dat is er tot nu toe niet geweest, omdat alles "vast zit in het systeem". Ook het feit dat de verantwoordelijkheid telkens op anderen wordt afgeschoven irriteert de slachtoffers. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Toeslagenslachtoffer Kristie Rongen gaf nummer aan Mark Rutte: "We gaan verder praten"

Meldpunt
Sven Kockelmann wil weten wat een mogelijke oplossing zou zijn, en de dames aan tafel beginnen over een onafhankelijk meldpunt waar ouders én uithuisgeplaatste kinderen zich kunnen melden. Dat is er tot nu toe niet geweest, omdat alles "vast zit in het systeem". Ook het feit dat de verantwoordelijkheid telkens op anderen wordt afgeschoven irriteert de slachtoffers.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's