Heino Falcke door het dolle om foto van zwart gat: "Wetenschappelijk bizar moment"

Heino Falcke door het dolle om foto van zwart gat: "Wetenschappelijk bizar moment"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Heino Falcke</em> door het dolle om foto van <em>zwart gat</em>: &quot;Wetenschappelijk bizar moment&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoogleraar radioastronomie en astrodeeltjesfysica Heino Falcke schoof donderdagavond aan bij Op1 om te praten over de tweede foto van een zwart gat in onze Melkweg. Het is opnieuw een fascinerende mijlpaal en Falcke is dan ook door het dolle heen. "Wetenschappelijk is het een bizar moment!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Cornald Maas in Op1 over storing tijdens tweede halve finale Songfestival 2022 (video) Bekijk deze video » Mart de Kruif ziet Europa op grondvesten rammelen: "Noordflank NAVO gaat veranderen" Bekijk deze video » Toeslagen-slachtoffer Karin van Opstal in Op1: "Ik vertrouw geen één regering meer" Bekijk deze video » Toeslagenslachtoffer Kristie Rongen gaf nummer aan Mark Rutte: "We gaan verder praten" Bekijk deze video » Op1 gemist? Cora Nijboer over Nederlands wondermiddel tegen hersenschade bij baby's Bekijk deze video »
Talkshow :
Heino Falcke door het dolle om foto van zwart gat: "Wetenschappelijk bizar moment"

Hoogleraar radioastronomie en astrodeeltjesfysica Heino Falcke schoof donderdagavond aan bij Op1 om te praten over de tweede foto van een zwart gat in onze Melkweg. Het is opnieuw een fascinerende mijlpaal en Falcke is dan ook door het dolle heen. "Wetenschappelijk is het een bizar moment!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heino Falcke door het dolle om foto van zwart gat: "Wetenschappelijk bizar moment" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV