Beau van Erven Dorens: 'Toeslagenaffaire is onontwarbare kluwen geworden' (video)

Beau van Erven Dorens: 'Toeslagenaffaire is onontwarbare kluwen geworden' (video)

Net als vele andere Nederlanders lijkt Beau van Erven Dorens de draad een beetje kwijt te zijn wat betreft de Toeslagenaffaire: "Het is ingewikkeld. Het is bijna een onontwarbare kluwen geworden. Je begrijpt niet dat zoiets kan gebeuren, zeker niet in zo'n land als Nederland." Hij sprak donderdagavond in zijn talkshow met drie gedupeerde ouders, Janet, Jurgen & Gerda, en zag hun frustratie. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens: '<em>Toeslagenaffaire</em> is onontwarbare kluwen geworden' (video) Net als vele andere Nederlanders lijkt Beau van Erven Dorens de draad een beetje kwijt te zijn wat betreft de Toeslagenaffaire: "Het is ingewikkeld. Het is bijna een onontwarbare kluwen geworden. Je begrijpt niet dat zoiets kan gebeuren, zeker niet in zo'n land als Nederland." Hij sprak donderdagavond in zijn talkshow met drie gedupeerde ouders, Janet, Jurgen & Gerda, en zag hun frustratie. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau van Erven Dorens niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video) Bekijk deze video » BEAU: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met Erik ten Hag dankzij Simon Kistemaker Bekijk deze video » LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning Bekijk deze video » Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van' Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens: 'Toeslagenaffaire is onontwarbare kluwen geworden' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens: 'Toeslagenaffaire is onontwarbare kluwen geworden' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV