Shownieuws wil weten: wanneer ga je trouwen, Tino Martin?

Shownieuws wil weten: wanneer ga je trouwen, Tino Martin?

Shownieuws is erg benieuwd naar wanneer Tino Martin een keer gaat trouwen met zijn vriendin Kimberly en besloot de zanger daar maar gewoon naar te vragen. Die reageert: 'Ik denk wel dat ik haar een keer ga vragen ja, ik zal niet al te lang meer wachten. Maar wij gaan heus wel een keer trouwen.' Bekijk het fragment hieronder.

Shownieuws wil weten: wanneer ga je trouwen, <em>Tino Martin</em>? Shownieuws is erg benieuwd naar wanneer Tino Martin een keer gaat trouwen met zijn vriendin Kimberly en besloot de zanger daar maar gewoon naar te vragen. Die reageert: 'Ik denk wel dat ik haar een keer ga vragen ja, ik zal niet al te lang meer wachten. Maar wij gaan heus wel een keer trouwen.' Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Tino Martin afgevallen voor Ziggo Dome-show: 'Paar kilo's kwijt' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer Vandaag Inside' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws wil weten: wanneer ga je trouwen, Tino Martin? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV