Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer Vandaag Inside'

Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer Vandaag Inside'

Vanaf maandagavond zijn de mannen van Vandaag Inside weer gewoon te zien op SBS6: "Ik denk dat heel veel mensen in Nederland daar heel blij mee zijn", verwoordt Guido den Aantrekker de gedachte van de vele fans van de talkshow. Ook ging hij dieper in op het statement van Talpa over de terugkeer van Derksen, Genee en Van der Gijp. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer <em>Vandaag Inside</em>' Vanaf maandagavond zijn de mannen van Vandaag Inside weer gewoon te zien op SBS6: "Ik denk dat heel veel mensen in Nederland daar heel blij mee zijn", verwoordt Guido den Aantrekker de gedachte van de vele fans van de talkshow. Ook ging hij dieper in op het statement van Talpa over de terugkeer van Derksen, Genee en Van der Gijp. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Rutger Castricum bij HLF8: "Terugkeer van Vandaag Inside is beste nieuws" (video) Bekijk deze video » ZIEN: René van der Gijp bevestigt voor z'n huis terugkeer VI: "Gedoe om niks" Bekijk deze video » Nynke de Jong over terugkeer Vandaag Inside: "Wij komen nooit meer van Johan Derksen af" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer Vandaag Inside' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV