LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning

LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Thierry Baudet gaat <em>Sigrid Kaag</em> behandelen na geestverschijning Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. In LuckyTV is te zien hoe Thierry Baudet, de omstreden voorman van Forum voor Democratie, de politieke kopstukken Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66) ontvangt in zijn werkkamer. De reden hierachter is een bijzondere: "Mark heeft haar naast de kopieermachine in een volledig catatonische toestand aangetroffen. We denken dat ze een geest heeft gezien." En omdat Baudet zelf veel boeken van Sigmund Freud heeft gelezen, besluit hij de leider van D66 te onderwerpen aan een psychoanalyse. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: koning Willy dolblij met Star Wars-lichtzwaard, "may the force be with you!" Bekijk deze video » LuckyTV: Wopke Hoekstra denkt dat hij het verschil kan maken voor Oekraïne Bekijk deze video » LuckyTV: nerveuze journalist die S10 interviewt moet ‘opzouten’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning

In LuckyTV is te zien hoe Thierry Baudet, de omstreden voorman van Forum voor Democratie, de politieke kopstukken Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66) ontvangt in zijn werkkamer. De reden hierachter is een bijzondere: "Mark heeft haar naast de kopieermachine in een volledig catatonische toestand aangetroffen. We denken dat ze een geest heeft gezien." En omdat Baudet zelf veel boeken van Sigmund Freud heeft gelezen, besluit hij de leider van D66 te onderwerpen aan een psychoanalyse.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV