Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van'

Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van'

Songfestivalliefhebbers Shirma Rouse en Gerard Joling hebben naar de tweede halve finale van het liedjesfestijn gekeken en spraken kort daarna bij Beau over een van de favorieten, Zweden. Rouse: 'I love that song. Het is een prachtig nummer, goed gezongen, easy en relaxed.'

'Word ik ook zo moe van'
De zangeres van het nummer, Cornelia Jakobs, krijgt wel wat kritiek op haar performance van Joling: 'Ook weer zitten met de blote poten, daar word ik ook zo moe van.' Hij denkt echter wel, net als de bookmakers die haar op een derde plek zetten, dat ze ver gaat komen. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Joling over inzending Zweden (<em>Songfestival</em>): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van' Songfestivalliefhebbers Shirma Rouse en Gerard Joling hebben naar de tweede halve finale van het liedjesfestijn gekeken en spraken kort daarna bij Beau over een van de favorieten, Zweden. Rouse: 'I love that song. Het is een prachtig nummer, goed gezongen, easy en relaxed.' 'Word ik ook zo moe van'De zangeres van het nummer, Cornelia Jakobs, krijgt wel wat kritiek op haar performance van Joling: 'Ook weer zitten met de blote poten, daar word ik ook zo moe van.' Hij denkt echter wel, net als de bookmakers die haar op een derde plek zetten, dat ze ver gaat komen. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau van Erven Dorens niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video) Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens: 'Toeslagenaffaire is onontwarbare kluwen geworden' (video) Bekijk deze video » BEAU: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met Erik ten Hag dankzij Simon Kistemaker Bekijk deze video » LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV