Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht

Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht

Jan Smit en Cornald Maas lopen voor De Telegraaf alvast vooruit op de uitkomst van de finale het Eurovisie Songfestival, die niet echt spannend beloofd te worden. Oekraïne staat met maar liefst 59% procent bovenaan bij de bookmakers en kan de winst eigenlijk niet meer ontgaan. Maas: 'Oekraïne wordt een winst voorspeld die zijn weerga niet kent. Nooit eerder hebben de wedkantoren zo ferm ingezet op een land en die hebben het de afgelopen jaren vaak heel erg bij het reachte eind gehad.' Bekijk de video hieronder.

Bookmakers Songfestival: <em>Oekraïne</em> wint finale met grote overmacht Jan Smit en Cornald Maas lopen voor De Telegraaf alvast vooruit op de uitkomst van de finale het Eurovisie Songfestival, die niet echt spannend beloofd te worden. Oekraïne staat met maar liefst 59% procent bovenaan bij de bookmakers en kan de winst eigenlijk niet meer ontgaan. Maas: 'Oekraïne wordt een winst voorspeld die zijn weerga niet kent. Nooit eerder hebben de wedkantoren zo ferm ingezet op een land en die hebben het de afgelopen jaren vaak heel erg bij het reachte eind gehad.' Bekijk de video hieronder. De finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is zaterdag 14 mei vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: uitslag tweede halve finale Eurovisie Songfestival 2022 Bekijk deze video » Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van' Bekijk deze video »
Songfestival :
Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht

De finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is zaterdag 14 mei vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV