Lang Leve de Liefde: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis'

Lang Leve de Liefde: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis'

Kimberly vertelt haar date dat ze absoluut geen kinderen wil: "Ik heb best wel een beetje een hekel aan kinderen."

'Liever op werk dan thuis'
De twee blijken wat dat betreft op één lijn te zitten want ook hij zit daar helemaal niet op te wachten: "Ze kosten gruwelijk veel geld en het kost je je vrijheid. Iedere collega die ik hoor die kinderen heeft, zit liever op zijn werk dan bij zijn vrouw thuis." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis' Kimberly vertelt haar date dat ze absoluut geen kinderen wil: "Ik heb best wel een beetje een hekel aan kinderen." 'Liever op werk dan thuis'De twee blijken wat dat betreft op één lijn te zitten want ook hij zit daar helemaal niet op te wachten: "Ze kosten gruwelijk veel geld en het kost je je vrijheid. Iedere collega die ik hoor die kinderen heeft, zit liever op zijn werk dan bij zijn vrouw thuis." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Eisenlijstjes worden steeds langer in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Dawan en zijn date Nicky zien een open relatie wel zitten Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's