Vrijdag in Think Inside the Box: zit Irene Schouten of Ireen Wüst in de doos?

Vrijdag in Think Inside the Box: zit Irene Schouten of Ireen Wüst in de doos?

Vrijdag 13 mei 2022 om 13:30

In Think Inside the Box is de opdracht duidelijk: Kees Tol en zijn teamgenoten moeten raden wie of wat er in de doos zit. De discussie barst los en de kandidaten vermoeden dat het om een sportvrouw gaat. Ze twijfelen over Ireen Wüst en Irene Schouten, en ze vragen presentator Richard Groenendijk om hulp. Maar de cabaretier maakt ‘subtiel’ duidelijk dat het niet zijn taak is om te helpen en met een sportvraag kan hij al helemaal niks...

Bekijk het fragment van Think Inside the Box hieronder.

Think Inside the Box is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Think Inside the Box terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vrijdag in <em>Think Inside the Box</em>: zit Irene Schouten of Ireen Wüst in de doos? In Think Inside the Box is de opdracht duidelijk: Kees Tol en zijn teamgenoten moeten raden wie of wat er in de doos zit. De discussie barst los en de kandidaten vermoeden dat het om een sportvrouw gaat. Ze twijfelen over Ireen Wüst en Irene Schouten, en ze vragen presentator Richard Groenendijk om hulp. Maar de cabaretier maakt ‘subtiel’ duidelijk dat het niet zijn taak is om te helpen en met een sportvraag kan hij al helemaal niks... Bekijk het fragment van Think Inside the Box hieronder. Think Inside the Box is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Think Inside the Box terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dubieuze discussie Kees Tol en Patty Brard in Think Inside the Box: ‘Wat is groot?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's