Vrijdag in Tweede Hans: Hans krijgt een pensioencoach en bezoekt het shantykoor

Vrijdag in Tweede Hans: Hans krijgt een pensioencoach en bezoekt het shantykoor

Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Tweede Hans. Hans vertelt dat hij nog helemaal niet in een gat is gevallen sinds hij met pensioen is, maar het lijkt er sterk op dat hij in de ontkenningsfase zit. Hij krijgt een pensioencoach, en hij neemt een kijkje bij het shantykoor.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Tweede Hans</em>: Hans krijgt een pensioencoach en bezoekt het shantykoor Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Tweede Hans. Hans vertelt dat hij nog helemaal niet in een gat is gevallen sinds hij met pensioen is, maar het lijkt er sterk op dat hij in de ontkenningsfase zit. Hij krijgt een pensioencoach, en hij neemt een kijkje bij het shantykoor. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Stefan de Walle en Jacqueline Blom over hun rol in de dramaserie Tweede Hans (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV