Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘De meeuwen hebben op het raam gepoept’

Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘De meeuwen hebben op het raam gepoept’

Vrijdag 13 mei 2022 om 14:07

In Bed & Breakfast gaan de B&B-eigenaren bij elkaar logeren. Natuurlijk is dit bezoek niet alleen voor de lol, er wordt ook kritisch onderzoek gedaan. Zo blijkt er vanavond ook weer een en ander mis te zijn bij de accommodaties. Een van de logés laat zien dat het tafeltje tegen het bed aan komt als hij de deur opendoet, en als klapper hebben er ook nog eens meeuwen op het raam gepoept…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast hieronder.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Bed &amp; Breakfast</em>: ‘De meeuwen hebben op het raam gepoept’ In Bed & Breakfast gaan de B&B-eigenaren bij elkaar logeren. Natuurlijk is dit bezoek niet alleen voor de lol, er wordt ook kritisch onderzoek gedaan. Zo blijkt er vanavond ook weer een en ander mis te zijn bij de accommodaties. Een van de logés laat zien dat het tafeltje tegen het bed aan komt als hij de deur opendoet, en als klapper hebben er ook nog eens meeuwen op het raam gepoept… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast hieronder. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast: gasten zijn dolenthousiast over dekbed met alpacahaar Bekijk deze video » Heel Holland Bakt 2022: bekijk de mooiste bloopers van afgelopen seizoen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's