Leijten (SP): ‘Uithuisplaatsing 2021 bij slachtoffers toeslagenaffaire onvergeeflijk’

Leijten (SP): ‘Uithuisplaatsing 2021 bij slachtoffers toeslagenaffaire onvergeeflijk’

Donderdag werd in de Tweede Kamer een debat gevoerd over de uithuisplaatsing van kinderen van gezinnen die slachtoffer zijn van de toeslagenaffaire. Renske Leijten (SP) speelt al tijden een belangrijke rol bij de onthulling en oplossen van de toeslagenaffaire, maar ze is bepaald niet tevreden over hoe het Kabinet hiermee omgaat. Zij vindt het bijvoorbeeld onvergeeflijk dat er vorig jaar alsnog kinderen uit huis zijn geplaatst, nadat het schandaal aan het licht is gekomen. Bij de slachtoffers was dit onterecht, aangezien zij zonder goede reden door de Belastingdienst werden bestempeld als fraudeur.

Bekijk de video van Radio 1 (WNL) hieronder.

Leijten (SP): ‘Uithuisplaatsing 2021 bij slachtoffers toeslagenaffaire onvergeeflijk’ Donderdag werd in de Tweede Kamer een debat gevoerd over de uithuisplaatsing van kinderen van gezinnen die slachtoffer zijn van de toeslagenaffaire. Renske Leijten (SP) speelt al tijden een belangrijke rol bij de onthulling en oplossen van de toeslagenaffaire, maar ze is bepaald niet tevreden over hoe het Kabinet hiermee omgaat. Zij vindt het bijvoorbeeld onvergeeflijk dat er vorig jaar alsnog kinderen uit huis zijn geplaatst, nadat het schandaal aan het licht is gekomen. Bij de slachtoffers was dit onterecht, aangezien zij zonder goede reden door de Belastingdienst werden bestempeld als fraudeur. Bekijk de video van Radio 1 (WNL) hieronder. Pieter Omtzigt in College Tour over toeslagenaffaire: "Je belazert je eigen burgers" Bekijk deze video » Video: Lilian Marijnissen vertelt hartverscheurend verhaal tijdens toeslagenaffaire debat Bekijk deze video »
TV :
Leijten (SP): ‘Uithuisplaatsing 2021 bij slachtoffers toeslagenaffaire onvergeeflijk’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leijten (SP): ‘Uithuisplaatsing 2021 bij slachtoffers toeslagenaffaire onvergeeflijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV