Alblasserdam eert Nathalie na schietdrama op zorgboerderij: bekijk de beelden

Alblasserdam eert Nathalie na schietdrama op zorgboerderij: bekijk de beelden

Alblasserdam heeft vrijdagochtend afscheid genomen van Nathalie met een indrukwekkend eerbetoon. De 34-jarige Nathalie is een van de slachtoffers die vorige week om het leven kwam nadat John S. het vuur had geopend op een zorgboerderij. De kist werd met een zwarte koets door het dorp gereden, veel mensen stonden langs de route voor een laatste groet. Vervolgens nam de familie in besloten kring afscheid.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland van het eerbetoon hieronder.

Alblasserdam eert Nathalie na <em>schietdrama op zorgboerderij</em>: bekijk de beelden Alblasserdam heeft vrijdagochtend afscheid genomen van Nathalie met een indrukwekkend eerbetoon. De 34-jarige Nathalie is een van de slachtoffers die vorige week om het leven kwam nadat John S. het vuur had geopend op een zorgboerderij. De kist werd met een zwarte koets door het dorp gereden, veel mensen stonden langs de route voor een laatste groet. Vervolgens nam de familie in besloten kring afscheid. Bekijk de beelden van Hart van Nederland van het eerbetoon hieronder. Video: Heel Alblasserdam rouwt om schietpartij bij zorgboerderij Bekijk deze video » Humberto: waarom stuurde John S., schutter Alblasserdam, zijn mail naar RTL Boulevard? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alblasserdam eert Nathalie na schietdrama op zorgboerderij: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV