Celebrity Apprentice: BN’ers doen alles voor een viral video

Celebrity Apprentice: BN’ers doen alles voor een viral video

In de nieuwe aflevering van Celebrity Apprentice krijgen de BN’ers een opdracht die alles te maken heeft met een viral video. Om zo veel mogelijk indruk te maken op topondernemer Michel Perridon, gaan de sterren lekker los. Zo schittert rapper Bizzey als een prinses, en zet Youtuber Jessie Maya een kind vol in de make-up…

Bekijk de video van Celebrity Apprentice hieronder. Celebrity Apprentice is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>Celebrity Apprentice</em>: BN’ers doen alles voor een viral video In de nieuwe aflevering van Celebrity Apprentice krijgen de BN’ers een opdracht die alles te maken heeft met een viral video. Om zo veel mogelijk indruk te maken op topondernemer Michel Perridon, gaan de sterren lekker los. Zo schittert rapper Bizzey als een prinses, en zet Youtuber Jessie Maya een kind vol in de make-up… Bekijk de video van Celebrity Apprentice hieronder. Celebrity Apprentice is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Celebrity Apprentice: Michella Kox emotioneel bij eren van overleden tante Bekijk deze video » Celebrity Apprentice: Michella woest op Maik en Justine bij ruzie over patat bakken Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's