ZIEN: Koen Bouwman wint zevende etappe Giro d'Italia 2022 (video)

ZIEN: Koen Bouwman wint zevende etappe Giro d'Italia 2022 (video)

Koen Bouwman heeft de zevende etappe van de Giro d'Italia op zijn naam geschreven. De Nederlander van de zwartgele equipe Jumbo-Visma was de snelste in een finale waar sowieso veel Nederlands succes te vieren was.

ZIEN: <em>Koen Bouwman</em> wint zevende etappe <em>Giro d'Italia</em> 2022 (video) Koen Bouwman heeft de zevende etappe van de Giro d'Italia op zijn naam geschreven. De Nederlander van de zwartgele equipe Jumbo-Visma was de snelste in een finale waar sowieso veel Nederlands succes te vieren was. Mollema en DumoulinTrek-Segafredo-renner Bauke Mollema werd tweede in de etappe, net voor de Italiaan Formolo. Ook Tom Dumoulin was in de finale actief, maar die moest vroegtijdig afhaken en kon wel zijn teamgenoot de etappe zien winnen. Bekijk de laatste meters van Bouwman hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 5: Démare wint in sprint zonder topfavorieten Bekijk deze video » Giro d'Italia etappe 7: Drie Nederlanders weg in de finale Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Koen Bouwman wint zevende etappe Giro d'Italia 2022 (video)

Mollema en Dumoulin
Trek-Segafredo-renner Bauke Mollema werd tweede in de etappe, net voor de Italiaan Formolo. Ook Tom Dumoulin was in de finale actief, maar die moest vroegtijdig afhaken en kon wel zijn teamgenoot de etappe zien winnen.

Bekijk de laatste meters van Bouwman hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Koen Bouwman wint zevende etappe Giro d'Italia 2022 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV