Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb mijn eigen meditatie ingesproken’

Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb mijn eigen meditatie ingesproken’

Vrijdag 13 mei 2022 om 17:59

In Lang Leve De Liefde wordt door twee vrijgezellen uitgebreid gesproken over hun ochtendritueel. Ze willen hun ochtend graag chill beginnen, en een van hen doet een boekje open over de manier waarop hij mediteert. Hij heeft zelf zijn eigen meditatie ingesproken en daar luistert hij naar, helaas heeft hij de opnames niet meegenomen…

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Ik heb mijn eigen meditatie ingesproken’ In Lang Leve De Liefde wordt door twee vrijgezellen uitgebreid gesproken over hun ochtendritueel. Ze willen hun ochtend graag chill beginnen, en een van hen doet een boekje open over de manier waarop hij mediteert. Hij heeft zelf zijn eigen meditatie ingesproken en daar luistert hij naar, helaas heeft hij de opnames niet meegenomen… Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Dawan en zijn date Nicky zien een open relatie wel zitten Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's