Tom Kleijn in Khalid & Sophie: 'Shireen Abu Akleh gezicht van hele generatie' (video)

Tom Kleijn in Khalid & Sophie: 'Shireen Abu Akleh gezicht van hele generatie' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Tom Kleijn in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Shireen Abu Akleh gezicht van hele generatie' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Journalist Abu Akleh werd woensdag in de stad Jenin op de bezette Westelijke Jordaanoever doodgeschoten. Ooggetuigen en haar werkgever Al Jazeera zeggen dat Israëlische militairen gericht op haar hebben geschoten. Tom Kleijn werkte als oorlogsverslaggever in het Midden-Oosten en is te gast in Khalid & Sophie. Hij zegt: 'Zij is het gezicht voor een hele generatie van het Palestijns-Israëlisch conflict, van de Palestijnse kant bekeken.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Kleijn in Khalid & Sophie: 'Shireen Abu Akleh gezicht van hele generatie' (video)

Journalist Abu Akleh werd woensdag in de stad Jenin op de bezette Westelijke Jordaanoever doodgeschoten. Ooggetuigen en haar werkgever Al Jazeera zeggen dat Israëlische militairen gericht op haar hebben geschoten. Tom Kleijn werkte als oorlogsverslaggever in het Midden-Oosten en is te gast in Khalid & Sophie. Hij zegt: 'Zij is het gezicht voor een hele generatie van het Palestijns-Israëlisch conflict, van de Palestijnse kant bekeken.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV