Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar"

Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar"

Het is inmiddels precies een jaar geleden dat de leden van Måneskin het Eurovisiesongfestival in Rotterdam hebben gewonnen. Aran Bade is met de rockband in Turijn en samen blikken ze terug op hun Songfestival overwinning.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Måneskin</em> blikt terug op <em>Eurovisie Songfestival</em> overwinning: &quot;We zijn heel dankbaar&quot; Het is inmiddels precies een jaar geleden dat de leden van Måneskin het Eurovisiesongfestival in Rotterdam hebben gewonnen. Aran Bade is met de rockband in Turijn en samen blikken ze terug op hun Songfestival overwinning. Tekst gaat verder onder de video. MåneskinDe band is heel blij en dankbaar dat ze een kans hebben gekregen op het Eurovisie Songfestival: "Het was zo'n goede tijd, maar we zijn ook heel dankbaar. Het gaf ons de mogelijkheid om alle dingen te doen die we het hele jaar hebben gedaan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: Songfestivalwinnares Loreen onder de indruk van S10 (video) Bekijk deze video » Måneskin in RTL Boulevard: 'Oorlog zou uitslag Songfestival niet moeten beïnvloeden' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Linda Hakeboom openhartig over periode na borstkanker Bekijk deze video » John van den Heuvel over drugsgebruik onder studenten: "Explosief gestegen" Bekijk deze video » Annemarie de Kunder: 'Koningin Máxima gaat verjaardag groots vieren' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Beste Zangers Live komt volgend jaar met tweede editie' (video) Bekijk deze video » Arno Kantelberg over nieuwe modetrend: "Hebben het de gozer-look genoemd" Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Het gaat beter met Koningin Elizabeth, ze ziet er goed uit' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rebel Wilson keert terug naar tienerjaren in comedy Senior Year Bekijk deze video »
TV :
Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar"

Måneskin
De band is heel blij en dankbaar dat ze een kans hebben gekregen op het Eurovisie Songfestival: "Het was zo'n goede tijd, maar we zijn ook heel dankbaar. Het gaf ons de mogelijkheid om alle dingen te doen die we het hele jaar hebben gedaan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV