Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar"

Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar"

Het is inmiddels precies een jaar geleden dat de leden van Måneskin het Eurovisiesongfestival in Rotterdam hebben gewonnen. Aran Bade is met de rockband in Turijn en samen blikken ze terug op hun Songfestival overwinning.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Måneskin</em> blikt terug op <em>Eurovisie Songfestival</em> overwinning: &quot;We zijn heel dankbaar&quot; Het is inmiddels precies een jaar geleden dat de leden van Måneskin het Eurovisiesongfestival in Rotterdam hebben gewonnen. Aran Bade is met de rockband in Turijn en samen blikken ze terug op hun Songfestival overwinning. Tekst gaat verder onder de video. MåneskinDe band is heel blij en dankbaar dat ze een kans hebben gekregen op het Eurovisie Songfestival: "Het was zo'n goede tijd, maar we zijn ook heel dankbaar. Het gaf ons de mogelijkheid om alle dingen te doen die we het hele jaar hebben gedaan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Måneskin blikt terug op Eurovisie Songfestival overwinning: "We zijn heel dankbaar"

Måneskin
De band is heel blij en dankbaar dat ze een kans hebben gekregen op het Eurovisie Songfestival: "Het was zo'n goede tijd, maar we zijn ook heel dankbaar. Het gaf ons de mogelijkheid om alle dingen te doen die we het hele jaar hebben gedaan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's