Op1 gemist? Maarten van Ooijen over drastische hervorming jeugdzorg

Op1 gemist? Maarten van Ooijen over drastische hervorming jeugdzorg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Maarten van Ooijen</em> over drastische hervorming jeugdzorg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volksgezondheid, Welzijn en Sport-staatssecretaris Maarten van Ooijen presenteerde vandaag een plan om de jeugdzorg drastisch te hervormen. Bij Op1 vertelt Van Ooijen over zijn plannen: "Het belangrijkste wat ik tegenkwam is dat we het voor de meest kwetsbare kinderen in Nederland we het, het slechtste geregeld hebben." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Maarten van Ooijen over drastische hervorming jeugdzorg

Volksgezondheid, Welzijn en Sport-staatssecretaris Maarten van Ooijen presenteerde vandaag een plan om de jeugdzorg drastisch te hervormen. Bij Op1 vertelt Van Ooijen over zijn plannen: "Het belangrijkste wat ik tegenkwam is dat we het voor de meest kwetsbare kinderen in Nederland we het, het slechtste geregeld hebben."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV