Op1 gemist? Zo gaat Maarten van Ooijen de jeugdzorgproblematiek aanpakken

Op1 gemist? Zo gaat Maarten van Ooijen de jeugdzorgproblematiek aanpakken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zo gaat <em>Maarten van Ooijen</em> de jeugdzorgproblematiek aanpakken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volksgezondheid, Welzijn en Sport-staatssecretaris Maarten van Ooijen vertelt bij Op1 over zijn plannen om de jeugdzorgproblematiek aan te pakken: "We hebben gezien dat op sommige plekken excessief winst wordt gemaakt, dat kan natuurlijk niet. In de manier waarin we jeugdzorg inkopen moeten we veranderingen doorvoeren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo gaat Maarten van Ooijen de jeugdzorgproblematiek aanpakken

Volksgezondheid, Welzijn en Sport-staatssecretaris Maarten van Ooijen vertelt bij Op1 over zijn plannen om de jeugdzorgproblematiek aan te pakken: "We hebben gezien dat op sommige plekken excessief winst wordt gemaakt, dat kan natuurlijk niet. In de manier waarin we jeugdzorg inkopen moeten we veranderingen doorvoeren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's