Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag"

Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag"

Vrijdag 13 mei 2022 om 23:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Afgelopen zondag zagen bijna drie miljoen mensen hoe de boeren van Boer zoekt Vrouw hun boerderij achterlieten voor een citytrip met hun prille liefdes. Televisierecensent Angela de Jong vertelt bij Op1 over het populaire datingsprogramma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Angela de Jong</em> over <em>Boer zoekt Vrouw</em>: &quot;Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Afgelopen zondag zagen bijna drie miljoen mensen hoe de boeren van Boer zoekt Vrouw hun boerderij achterlieten voor een citytrip met hun prille liefdes. Televisierecensent Angela de Jong vertelt bij Op1 over het populaire datingsprogramma. Tekst gaat verder onder de video. Warme gevoelensAls er één programma is waar Angela de Jong, en miljoenen kijkers met haar, warme gevoelens van krijgt, is het Boer zoekt Vrouw. "Het is toch een soort achtbaan waar je als kijker in zat met Maud. Ik hoor heel erg Sigrid Kaag bij haar", aldus Angela de Jong Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag"

Warme gevoelens
Als er één programma is waar Angela de Jong, en miljoenen kijkers met haar, warme gevoelens van krijgt, is het Boer zoekt Vrouw. "Het is toch een soort achtbaan waar je als kijker in zat met Maud. Ik hoor heel erg Sigrid Kaag bij haar", aldus Angela de Jong

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's