Angela de Jong in Op1: "Jullie praten niet over Boer zoekt Vrouw in de ministerraad?"

Angela de Jong in Op1: "Jullie praten niet over Boer zoekt Vrouw in de ministerraad?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> in <em>Op1</em>: &quot;Jullie praten niet over <em>Boer zoekt Vrouw</em> in de ministerraad?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als er één programma is waar Angela de Jong, en miljoenen kijkers met haar, warme gevoelens van krijgt, is het Boer zoekt Vrouw. "Jullie praten hier niet over in de ministerraad?", vraagt Angela de Jong aan VWS-staatssecretaris Maarten van Ooijen "Voor de verbinding zou dat een goed idee zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Maarten van Ooijen over drastische hervorming jeugdzorg Bekijk deze video » Op1 gemist? Zo gaat Maarten van Ooijen de jeugdzorgproblematiek aanpakken Bekijk deze video » Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag" Bekijk deze video » Op1 gemist? Antoinette Hertsenberg over inflatie en hoge energieprijzen Bekijk deze video » Op1 gemist? Henkjan Smits blikt vooruit op finale Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederlandse jongeren kunnen zich vinden in teksten S10 Bekijk deze video » Op1 gemist? Russische hackers proberen Oekraïense stemsysteem voor Songfestival te hacken Bekijk deze video »
Talkshow :
Angela de Jong in Op1: "Jullie praten niet over Boer zoekt Vrouw in de ministerraad?"

Als er één programma is waar Angela de Jong, en miljoenen kijkers met haar, warme gevoelens van krijgt, is het Boer zoekt Vrouw. "Jullie praten hier niet over in de ministerraad?", vraagt Angela de Jong aan VWS-staatssecretaris Maarten van Ooijen "Voor de verbinding zou dat een goed idee zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong in Op1: "Jullie praten niet over Boer zoekt Vrouw in de ministerraad?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV