Op1 gemist? Antoinette Hertsenberg over inflatie en hoge energieprijzen

Op1 gemist? Antoinette Hertsenberg over inflatie en hoge energieprijzen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Antoinette Hertsenberg</em> over inflatie en hoge energieprijzen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hardwerkende Nederlanders hebben steeds meer moeite om rond te komen. De inflatie was al hoog en nu de energieprijzen door de oorlog in Oekraïne exploderen, zitten veel huishoudens met de handen in het haar. Op1 bespreekt het met financieel journalist Jean Dohmen en Radar presentator Antoinette Hertsenberg. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Antoinette Hertsenberg over inflatie en hoge energieprijzen

Hardwerkende Nederlanders hebben steeds meer moeite om rond te komen. De inflatie was al hoog en nu de energieprijzen door de oorlog in Oekraïne exploderen, zitten veel huishoudens met de handen in het haar. Op1 bespreekt het met financieel journalist Jean Dohmen en Radar presentator Antoinette Hertsenberg.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV