Op1 gemist? Henkjan Smits blikt vooruit op finale Eurovisie Songfestival

Op1 gemist? Henkjan Smits blikt vooruit op finale Eurovisie Songfestival

Vrijdag 13 mei 2022 om 23:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Henkjan Smits</em> blikt vooruit op finale <em>Eurovisie Songfestival</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nog één nachtje slapen en dan staat S10 in de finale van het Eurovisie Songfestival. Oud-jurylid Henkjan Smits flikt alvast vooruit op de finale in Turijn: "Ik vind haar fantastisch en het liedje heel erg goed. Het is een oorwurm. Niet iedereen kan het verstaan, maar het verhaal krijgt wel iedereen mee." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Henkjan Smits blikt vooruit op finale Eurovisie Songfestival

Nog één nachtje slapen en dan staat S10 in de finale van het Eurovisie Songfestival. Oud-jurylid Henkjan Smits flikt alvast vooruit op de finale in Turijn: "Ik vind haar fantastisch en het liedje heel erg goed. Het is een oorwurm. Niet iedereen kan het verstaan, maar het verhaal krijgt wel iedereen mee."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's