Hart van Nederland: herdenking drama zorgboerderij Alblasserdam druk bezocht (video)

Hart van Nederland: herdenking drama zorgboerderij Alblasserdam druk bezocht (video)

<em>Hart van Nederland</em>: herdenking drama <em>zorgboerderij Alblasserdam</em> druk bezocht (video) Voorafgaand aan de besloten uitvaart van het 34-jarige slachtoffer van de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam vorige week, trekt vrijdag een rouwstoet door die gemeente. De familie van de vrouw heeft via een advertentie mensen gevraagd langs de route te staan voor een laatste groet. Dit gebeurde massaal, zo zie je op de beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Charlotte Nijs (Hart van Nederland) bevallen van zoontje Cédric Bekijk deze video » Alblasserdam eert Nathalie na schietdrama op zorgboerderij: bekijk de beelden Bekijk deze video » Mark Rutte reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voorafgaand aan de besloten uitvaart van het 34-jarige slachtoffer van de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam vorige week, trekt vrijdag een rouwstoet door die gemeente. De familie van de vrouw heeft via een advertentie mensen gevraagd langs de route te staan voor een laatste groet. Dit gebeurde massaal, zo zie je op de beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's