Op1 gemist? Russische hackers proberen Oekraïense stemsysteem voor Songfestival te hacken

Op1 gemist? Russische hackers proberen Oekraïense stemsysteem voor Songfestival te hacken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Presentator Timur Miroshnychenko becommentarieert live vanuit zijn ondergrondse bunker het Eurovisie Songfestival voor mensen in Oekraïne. Bij Op1 vertelt Timur wat het songfestival dit jaar voor Oekraïne betekent.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Russische hackers</em> proberen Oekraïense stemsysteem voor Songfestival te hacken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Presentator Timur Miroshnychenko becommentarieert live vanuit zijn ondergrondse bunker het Eurovisie Songfestival voor mensen in Oekraïne. Bij Op1 vertelt Timur wat het songfestival dit jaar voor Oekraïne betekent. Tekst gaat verder onder de video. Russische hackersMiroshnychenko becommentarieert het Songfestival vanuit een ondergrondse schuilkelder omdat het luchtalarm de uitzending kon gaan verstoren. Het Songfestival kan een baken van hoop zijn voor Oekraïne, toch vrezen ze voor Russische plagerijen: "Morgen zullen Russische hackers proberen ons stemsysteem of tv-systeem te hacken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Russische hackers proberen Oekraïense stemsysteem voor Songfestival te hacken

Russische hackers
Miroshnychenko becommentarieert het Songfestival vanuit een ondergrondse schuilkelder omdat het luchtalarm de uitzending kon gaan verstoren. Het Songfestival kan een baken van hoop zijn voor Oekraïne, toch vrezen ze voor Russische plagerijen: "Morgen zullen Russische hackers proberen ons stemsysteem of tv-systeem te hacken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV