Crime: Unforgotten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Unforgotten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crime: Unforgotten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien op NPO 2. De zes afleveringen van dit seizoen worden in drie delen van anderhalf uur uitgezonden op de late zaterdagavond. SloperijIn een vriezer op het terrein van een sloperij wordt een gruwelijke vondst gedaan: een lijk zonder hoofd en handen. Het is nog onduidelijk hoe deze persoon aan zijn einde is gekomen, maar de identiteit en het moment van overlijden kunnen wél achterhaald worden aan de hand van een snoeppapiertje, een tattoo en een persoon die als vermist is opgegeven. TegenslagTerwijl inspecteurs Cassie Stuart en Sunny Khan druk bezig zijn met deze zaak, verloopt ook op kantoor niet alles vlekkeloos. Cassie krijgt namelijk te maken met een flinke tegenslag: haar verzoek voor een vervroegd pensioen op medische gronden wordt afgewezen, wat betekent dat ze nog drie maanden aan het werk zal moeten. :[broadcast:videos](ids:"446215,434956" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien op NPO 2. De zes afleveringen van dit seizoen worden in drie delen van anderhalf uur uitgezonden op de late zaterdagavond.

Sloperij
In een vriezer op het terrein van een sloperij wordt een gruwelijke vondst gedaan: een lijk zonder hoofd en handen. Het is nog onduidelijk hoe deze persoon aan zijn einde is gekomen, maar de identiteit en het moment van overlijden kunnen wél achterhaald worden aan de hand van een snoeppapiertje, een tattoo en een persoon die als vermist is opgegeven.

Tegenslag
Terwijl inspecteurs Cassie Stuart en Sunny Khan druk bezig zijn met deze zaak, verloopt ook op kantoor niet alles vlekkeloos. Cassie krijgt namelijk te maken met een flinke tegenslag: haar verzoek voor een vervroegd pensioen op medische gronden wordt afgewezen, wat betekent dat ze nog drie maanden aan het werk zal moeten.

:[broadcast:videos](ids:"446215,434956" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's