Video: vogels vallen uit de lucht door hitte in India (NOS Jeugdjournaal)

Video: vogels vallen uit de lucht door hitte in India (NOS Jeugdjournaal)

Video: vogels vallen uit de lucht door hitte in India (<em>NOS Jeugdjournaal</em>) In India is op dit moment een enorme hittegolf gaande. Op sommige plekken is het meer dan 45 graden. Niet alleen mensen hebben last van die hete temperaturen. Ook vogels kunnen er niet goed tegen. Duizenden vogels vallen door de extreme hitte uit de lucht. Je ziet het in de beelden hierboven. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk een compilatie van het Songfestival 2022 in Turijn Bekijk deze video » Mooie beelden: 19-jarige Carlos Alcaraz wint van de beste tennissers ter wereld Bekijk deze video » Bizarre beelden: passagier zonder ervaring bestuurt een vliegtuig in de VS Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: vogels vallen uit de lucht door hitte in India (NOS Jeugdjournaal)

In India is op dit moment een enorme hittegolf gaande. Op sommige plekken is het meer dan 45 graden. Niet alleen mensen hebben last van die hete temperaturen. Ook vogels kunnen er niet goed tegen. Duizenden vogels vallen door de extreme hitte uit de lucht. Je ziet het in de beelden hierboven.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: vogels vallen uit de lucht door hitte in India (NOS Jeugdjournaal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV