Think Inside The Box: zit Hans Klok of toch Donald Trump in de doos? (video)

Think Inside The Box: zit Hans Klok of toch Donald Trump in de doos? (video)

<em>Think Inside The Box</em>: zit Hans Klok of toch Donald Trump in de doos? (video) Aan de hand van cryptische aanwijzingen raden wie of wat er in een gigantische LED-box staat, waar die box zich bevindt of welk liedje erin speelt. Dat lijkt niet zo heel moeilijk, maar de BN’ers in de SBS6-spelshow Think Inside The Box hebben nog een hele kluif aan deze opdracht, zo blijkt uit bovenstaand fragment. Want is het nou Hans Klok of Donald Trump? Think Inside the Box is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Think Inside the Box terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Dubieuze discussie Kees Tol en Patty Brard in Think Inside the Box: ‘Wat is groot?’ Bekijk deze video » Vrijdag in Think Inside the Box: zit Irene Schouten of Ireen Wüst in de doos? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aan de hand van cryptische aanwijzingen raden wie of wat er in een gigantische LED-box staat, waar die box zich bevindt of welk liedje erin speelt. Dat lijkt niet zo heel moeilijk, maar de BN’ers in de SBS6-spelshow Think Inside The Box hebben nog een hele kluif aan deze opdracht, zo blijkt uit bovenstaand fragment. Want is het nou Hans Klok of Donald Trump?

Think Inside the Box is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Think Inside the Box terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's