Shownieuws: 'Sarah van Soelen niet blij met Videoland-docu André Hazes' (video)

Shownieuws: 'Sarah van Soelen niet blij met Videoland-docu André Hazes' (video)

Sarah van Soelen, de ex-vriendin van zanger André Hazes, is niet blij met de documentaire die binnenkort uitkomt op Videoland en gaat over André's leven, meldt Shownieuws.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: 'Sarah van Soelen niet blij met Videoland-docu <em>André Hazes</em>' (video) Sarah van Soelen, de ex-vriendin van zanger André Hazes, is niet blij met de documentaire die binnenkort uitkomt op Videoland en gaat over André's leven, meldt Shownieuws. Lees verder onder de video. FamilieIn de documentaire zullen beelden te zien zijn waarop ook de blondine te zien is toen ze nog een relatie met de zanger had. Niet alleen Sarah, maar ook haar familie komt voor in de documentaire. De documentaire over André Hazes zal dit jaar nog op Videoland te zien zijn. De datum is nog niet bekend. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roxeanne over geruchten rond broer André Hazes: ‘Welk huwelijk?’ (video) Bekijk deze video » Video: André Hazes en Monique Westenberg zoenend gespot in Amerika Bekijk deze video » Rob Goossens over André Hazes en Monique: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad" Bekijk deze video » Albert Verlinde over Sarah van Soelen na foto echo: 'Ze is verslaafd aan aandacht' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie
In de documentaire zullen beelden te zien zijn waarop ook de blondine te zien is toen ze nog een relatie met de zanger had. Niet alleen Sarah, maar ook haar familie komt voor in de documentaire.

De documentaire over André Hazes zal dit jaar nog op Videoland te zien zijn. De datum is nog niet bekend. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: 'Sarah van Soelen niet blij met Videoland-docu André Hazes' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV