Zien: Thomas de Gendt wint achtste etappe Giro d'Italia 2022 (video)

Zien: Thomas de Gendt wint achtste etappe Giro d'Italia 2022 (video)

De Belgische Thomas de Gendt heeft de achtste etappe van de Giro d'Italia 2022 gewonnen. In de straten van Napels was de man uit Semmerzake de snelste van een kopgroep van vier na geweldig werk van ploeggenoot Harm Vanhoucke.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Thomas de Gendt</em> wint achtste etappe <em>Giro d'Italia</em> 2022 (video) De Belgische Thomas de Gendt heeft de achtste etappe van de Giro d'Italia 2022 gewonnen. In de straten van Napels was de man uit Semmerzake de snelste van een kopgroep van vier na geweldig werk van ploeggenoot Harm Vanhoucke. Tekst gaat verder onder de video. NapelsDe achtste etappe van deze Giro bracht de renners naar een opmerkelijk parcours: starten in Napels, een pittige lus buiten de stad met een helling die vier keer wordt gereden, terugkeren naar Napels. Op het einde kwamen Van der Poel en Girmay net te laat waardoor de ritzege naar De Gendt gaat. Bekijk de laatste meters van De Gendt hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Bekijk ook ZIEN: Koen Bouwman wint zevende etappe Giro d'Italia 2022 (video) Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 7: Koen Bouwman wint etappe bergop Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Thomas de Gendt wint achtste etappe Giro d'Italia 2022 (video)

Napels
De achtste etappe van deze Giro bracht de renners naar een opmerkelijk parcours: starten in Napels, een pittige lus buiten de stad met een helling die vier keer wordt gereden, terugkeren naar Napels. Op het einde kwamen Van der Poel en Girmay net te laat waardoor de ritzege naar De Gendt gaat.

Bekijk de laatste meters van De Gendt hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.

Actuele video's

Meer actuele video's