Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld

Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld

Profvoetballer en rapper Quincy Promes blijkt ook verdacht te worden van de smokkel van synthetische drugs naar Australië en van huiselijk geweld. Dat melden bronnen rond het onderzoek in de zaak-Promes aan Nieuwsuur.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Quincy Promes</em> nu ook verdacht van <em>drugssmokkel</em> en <em>huiselijk geweld</em> Profvoetballer en rapper Quincy Promes blijkt ook verdacht te worden van de smokkel van synthetische drugs naar Australië en van huiselijk geweld. Dat melden bronnen rond het onderzoek in de zaak-Promes aan Nieuwsuur. Tekst gaat verder onder de video. Quincy PromesIn de zaak tegen de voormalig voetballer van Ajax komen steeds meer gruwelijke details naar buiten. Promes zou samen met zijn familie geld geïnvesteerd heeft in een partij cocaïne. Dat zou specifiek gaan om de ruim vierduizend kilo van de harddrugs die in april 2020 door de Belgische politie werd onderschept in Antwerpen. Daarom werd de voetballer door de politie afgeluisterd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Rowan en Astleigh in RTL Boulevard: 'Blij dat Married at First Sight erop zit (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: S10 vertrokken richting de finale van het Songfestival 2022 (video) Bekijk deze video » Zien: Sam Ryder blikt vooruit op finale Eurovisie Songfestival 2022 Bekijk deze video » S10 helemaal klaar voor finale Eurovisie Songfestival: "Vanavond ga ik ervoor" Bekijk deze video » Video: Willem-Alexander en Máxima in rouw om overlijden zoon van beste vriend Bekijk deze video » Zien: Estelle Cruijff en dochter Joëlle publiceren sappige 18+ podcast Bekijk deze video » Zaakwaarnemer overleden Jody Lukoki: "Familie wacht nog altijd op uitslag doodsoorzaak" Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff over outfits Laura Pausini: "Deed ze auditie voor een musical?" Bekijk deze video » Ireen Wüst openhartig over kinderwens: "Gezin belangrijker dan gouden plak" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld

Quincy Promes
In de zaak tegen de voormalig voetballer van Ajax komen steeds meer gruwelijke details naar buiten. Promes zou samen met zijn familie geld geïnvesteerd heeft in een partij cocaïne. Dat zou specifiek gaan om de ruim vierduizend kilo van de harddrugs die in april 2020 door de Belgische politie werd onderschept in Antwerpen. Daarom werd de voetballer door de politie afgeluisterd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV