Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld

Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld

Profvoetballer en rapper Quincy Promes blijkt ook verdacht te worden van de smokkel van synthetische drugs naar Australië en van huiselijk geweld. Dat melden bronnen rond het onderzoek in de zaak-Promes aan Nieuwsuur.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Quincy Promes</em> nu ook verdacht van <em>drugssmokkel</em> en <em>huiselijk geweld</em> Profvoetballer en rapper Quincy Promes blijkt ook verdacht te worden van de smokkel van synthetische drugs naar Australië en van huiselijk geweld. Dat melden bronnen rond het onderzoek in de zaak-Promes aan Nieuwsuur. Tekst gaat verder onder de video. Quincy PromesIn de zaak tegen de voormalig voetballer van Ajax komen steeds meer gruwelijke details naar buiten. Promes zou samen met zijn familie geld geïnvesteerd heeft in een partij cocaïne. Dat zou specifiek gaan om de ruim vierduizend kilo van de harddrugs die in april 2020 door de Belgische politie werd onderschept in Antwerpen. Daarom werd de voetballer door de politie afgeluisterd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld

Quincy Promes
In de zaak tegen de voormalig voetballer van Ajax komen steeds meer gruwelijke details naar buiten. Promes zou samen met zijn familie geld geïnvesteerd heeft in een partij cocaïne. Dat zou specifiek gaan om de ruim vierduizend kilo van de harddrugs die in april 2020 door de Belgische politie werd onderschept in Antwerpen. Daarom werd de voetballer door de politie afgeluisterd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's