S10 helemaal klaar voor finale Eurovisie Songfestival: "Vanavond ga ik ervoor"

S10 helemaal klaar voor finale Eurovisie Songfestival: "Vanavond ga ik ervoor"

Zaterdag 14 mei 2022 om 19:34

Nog een paar uurtjes en dan is het eindelijk zover. De 21-jarige S10 zal dan met haar nummer 'De Diepte' vertegenwoordigen op de finale van het Eurovisie Songfestival 2022. Zelf is de zangeres is er helemaal klaar voor, Aran Bade sprak haar vanmiddag vlak voor vertrek naar de venue.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>S10</em> helemaal klaar voor finale <em>Eurovisie Songfestival</em>: &quot;Vanavond ga ik ervoor&quot; Nog een paar uurtjes en dan is het eindelijk zover. De 21-jarige S10 zal dan met haar nummer 'De Diepte' vertegenwoordigen op de finale van het Eurovisie Songfestival 2022. Zelf is de zangeres is er helemaal klaar voor, Aran Bade sprak haar vanmiddag vlak voor vertrek naar de venue. Tekst gaat verder onder de video. Gunstige positieGisteren trad S10 al voor de vakjury op en daarmee is haar lot al voor de helft bepaald: "Ik denk dat ik er vanavond echt voor ga." De zangeres mag als elfde het podium op, na kanshebber Spanje en voor topfavoriet Oekraïne. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
S10 helemaal klaar voor finale Eurovisie Songfestival: "Vanavond ga ik ervoor"

Gunstige positie
Gisteren trad S10 al voor de vakjury op en daarmee is haar lot al voor de helft bepaald: "Ik denk dat ik er vanavond echt voor ga." De zangeres mag als elfde het podium op, na kanshebber Spanje en voor topfavoriet Oekraïne.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's