Zaakwaarnemer overleden Jody Lukoki: "Familie wacht nog altijd op uitslag doodsoorzaak"

Zaakwaarnemer overleden Jody Lukoki: "Familie wacht nog altijd op uitslag doodsoorzaak"

Zaterdag 14 mei 2022 om 20:01

De plotselinge dood van Jody Lukoki is nog altijd omgeven met vragen. De oud-voetballer overleed afgelopen week op 29-jarige leeftijd. Lukoki's zaakwaarnemer deed vandaag voor het eerst zijn verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaakwaarnemer overleden <em>Jody Lukoki</em>: &quot;Familie wacht nog altijd op uitslag doodsoorzaak&quot; De plotselinge dood van Jody Lukoki is nog altijd omgeven met vragen. De oud-voetballer overleed afgelopen week op 29-jarige leeftijd. Lukoki's zaakwaarnemer deed vandaag voor het eerst zijn verhaal. Tekst gaat verder onder de video. Uitslag doodsoorzaakJody Lukoki zou mishandeld zijn tijdens een feestje begin mei, waarna zijn been geamputeerd moest worden als gevolg van een infectie. Hij overleed gisteren op 29-jarige leeftijd. Volgens Lukoki's zaakwaarnemer wacht de familie nog altijd op de uitslag van zijn doodsoorzaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaakwaarnemer overleden Jody Lukoki: "Familie wacht nog altijd op uitslag doodsoorzaak"

Uitslag doodsoorzaak
Jody Lukoki zou mishandeld zijn tijdens een feestje begin mei, waarna zijn been geamputeerd moest worden als gevolg van een infectie. Hij overleed gisteren op 29-jarige leeftijd. Volgens Lukoki's zaakwaarnemer wacht de familie nog altijd op de uitslag van zijn doodsoorzaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's