Ireen Wüst openhartig over kinderwens: "Gezin belangrijker dan gouden plak"

Ireen Wüst openhartig over kinderwens: "Gezin belangrijker dan gouden plak"

Begin dit jaar zette de 36-jarige Ireen Wüst definitief een punt achter haar glansrijke schaatscarrière. Hoewel ze altijd vrij gesloten is geweest over haar privéleven, geeft Wüst morgen bij Twan Huys in College Tour een uniek kijkje in haar leven en de keerzijde van al die gouden medailles.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ireen Wüst</em> openhartig over <em>kinderwens</em>: &quot;Gezin belangrijker dan gouden plak&quot; Begin dit jaar zette de 36-jarige Ireen Wüst definitief een punt achter haar glansrijke schaatscarrière. Hoewel ze altijd vrij gesloten is geweest over haar privéleven, geeft Wüst morgen bij Twan Huys in College Tour een uniek kijkje in haar leven en de keerzijde van al die gouden medailles. Tekst gaat verder onder de video. KinderwensWüst heeft haar status als succesvolste Olympische sporter van Nederlandse bodem te danken aan de dertien medailles die ze haalde op vijf Olympische Spelen, toch zijn er volgens haar belangrijkere dingen in het leven: "Gezin belangrijker dan gouden plak." Het is de eerste keer dat Wüst in de media praat over haar kinderwens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ireen Wüst openhartig over kinderwens: "Gezin belangrijker dan gouden plak"

Kinderwens
Wüst heeft haar status als succesvolste Olympische sporter van Nederlandse bodem te danken aan de dertien medailles die ze haalde op vijf Olympische Spelen, toch zijn er volgens haar belangrijkere dingen in het leven: "Gezin belangrijker dan gouden plak." Het is de eerste keer dat Wüst in de media praat over haar kinderwens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's