Video: S10 schittert met 'De Diepte' in finale Eurovisie Songfestival 2022

Video: S10 schittert met 'De Diepte' in finale Eurovisie Songfestival 2022

Bekijk de volledige uitslag van het Songfestival 2022.

S10 schitterde zaterdagavond in de finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn. De zangeres zong het nummer 'De Diepte' vol emotie, het publiek in de zaal zong haar nummer mee. Bekijk het optreden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>S10</em> schittert met 'De Diepte' in finale <em>Eurovisie Songfestival 2022</em> Bekijk de volledige uitslag van het Songfestival 2022. S10 schitterde zaterdagavond in de finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn. De zangeres zong het nummer 'De Diepte' vol emotie, het publiek in de zaal zong haar nummer mee. Bekijk het optreden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Eigen taalVoor het eerst sinds 2010 (Sieneke) stuurt Nederland een inzending in eigen taal naar het Eurovisie Songfestival. Voorlopig lijkt dat uitstekend uit te pakken. De bookmakers hebben Nederland een plek in de top 10 gegeven. Bekijk het optreden hierboven. Je kunt de hele finale van het Songfestival 2022 terugkijken. Alle hoogtepunten vind je ook op Gids.tv.
Songfestival :
Video: S10 schittert met 'De Diepte' in finale Eurovisie Songfestival 2022

Eigen taal
Voor het eerst sinds 2010 (Sieneke) stuurt Nederland een inzending in eigen taal naar het Eurovisie Songfestival. Voorlopig lijkt dat uitstekend uit te pakken. De bookmakers hebben Nederland een plek in de top 10 gegeven.

Bekijk het optreden hierboven. Je kunt de hele finale van het Songfestival 2022 terugkijken. Alle hoogtepunten vind je ook op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's