Video: Mahmood & Blanco (Italië) in finale Songfestival 2022 met 'Brividi'

Video: Mahmood & Blanco (Italië) in finale Songfestival 2022 met 'Brividi'

Zaterdag 14 mei 2022 om 23:16

Bekijk de volledige uitslag van het Songfestival 2022.

Het duo Mahmood & Blanco stond zaterdagavond op het Eurovisiepodium in Turijn namens titelhouder Italië. De twee treden in Turijn aan met hun lied 'Brividi'. Bekijk het optreden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Mahmood &amp; Blanco</em> (Italië) in finale <em>Songfestival 2022</em> met 'Brividi' Bekijk de volledige uitslag van het Songfestival 2022. Het duo Mahmood & Blanco stond zaterdagavond op het Eurovisiepodium in Turijn namens titelhouder Italië. De twee treden in Turijn aan met hun lied 'Brividi'. Bekijk het optreden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. MahmoodVoor Mahmood is het zijn tweede keer bij het Eurovisie Songfestival. Hij deed in 2019 al mee in Tel Aviv, waar hij met zijn nummer 'Soldi' tweede werd achter onze Nederlandse winnaar Duncan Laurence. Bekijk het optreden hierboven. Je kunt de hele finale van het Songfestival 2022 terugkijken. Alle hoogtepunten vind je ook op Gids.tv.
Songfestival :
Video: Mahmood & Blanco (Italië) in finale Songfestival 2022 met 'Brividi'

Mahmood
Voor Mahmood is het zijn tweede keer bij het Eurovisie Songfestival. Hij deed in 2019 al mee in Tel Aviv, waar hij met zijn nummer 'Soldi' tweede werd achter onze Nederlandse winnaar Duncan Laurence.

Bekijk het optreden hierboven. Je kunt de hele finale van het Songfestival 2022 terugkijken. Alle hoogtepunten vind je ook op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's