Bekijk optreden Chanel (Spanje) in finale Songfestival 2022 met 'SloMO'

Bekijk optreden Chanel (Spanje) in finale Songfestival 2022 met 'SloMO'

Bekijk de volledige uitslag van het Songfestival 2022.

Spanje stuurt zangeres Chanel naar het Eurovisie Songfestival in Turijn. Met het opzwepende nummer 'SloMo' maakt ze het publiek enorm enthousiast. De bookmakers zetten Spanje op de vierde plek voor de eindzege.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk optreden <em>Chanel</em> (Spanje) in finale <em>Songfestival 2022</em> met 'SloMO' Bekijk de volledige uitslag van het Songfestival 2022. Spanje stuurt zangeres Chanel naar het Eurovisie Songfestival in Turijn. Met het opzwepende nummer 'SloMo' maakt ze het publiek enorm enthousiast. De bookmakers zetten Spanje op de vierde plek voor de eindzege. Tekst gaat verder onder de video. ChanelChanel is in Cuba geboren, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Spanje. In haar land is ze bekend als actrice en musicalster. Ook danste ze eerder met grote artiesten als Shakira. Leuk weetje: haar nummer is geschreven door de Nederlandse producer Arjen Thonen. Bekijk het optreden hierboven. Je kunt de hele finale van het Songfestival 2022 terugkijken. Alle hoogtepunten vind je ook op Gids.tv.
Songfestival :
Bekijk optreden Chanel (Spanje) in finale Songfestival 2022 met 'SloMO'

Chanel
Chanel is in Cuba geboren, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Spanje. In haar land is ze bekend als actrice en musicalster. Ook danste ze eerder met grote artiesten als Shakira. Leuk weetje: haar nummer is geschreven door de Nederlandse producer Arjen Thonen.

Bekijk het optreden hierboven. Je kunt de hele finale van het Songfestival 2022 terugkijken. Alle hoogtepunten vind je ook op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV