Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond sluit het seizoen van Boer zoekt vrouw af met de welbekende terugblik-aflevering. Enkele maanden na de laatste opnames ontvangt Yvon Jaspers alle boeren. De grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee? LandgoedOp een landgoed in het midden van Nederland ontvangt Yvon de boeren die in september vorig jaar begonnen aan hun zoektocht naar de liefde. Ook de boeren die alleen online gevolgd worden maken hun opwachting. Verder zien we Evert, Hans, Janine, Jouke en Rob terug, die we de afgelopen weken uitgebreid konden volgen op televisie. Samen of alleen?Alle vijf de boeren gingen op citytrip. Bij Evert en Maud bloeide de liefde op; Evert zei zelfs van Maud te houden. Ook Hans en Annette leken voor elkaar gemaakt en Hans noemde Annette zijn "Grietje". Bij Janine ging het moeilijker: ze worstelde vooral met zichzelf in plaats van met Sander. Jouke en Karlijn hadden de grootste lol, maar Wendy hield de boot af bij Rob. Wie komt samen en wie alleen? :[broadcast:videos](ids:"450610,450282" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond sluit het seizoen van Boer zoekt vrouw af met de welbekende terugblik-aflevering. Enkele maanden na de laatste opnames ontvangt Yvon Jaspers alle boeren. De grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee?

Landgoed
Op een landgoed in het midden van Nederland ontvangt Yvon de boeren die in september vorig jaar begonnen aan hun zoektocht naar de liefde. Ook de boeren die alleen online gevolgd worden maken hun opwachting. Verder zien we Evert, Hans, Janine, Jouke en Rob terug, die we de afgelopen weken uitgebreid konden volgen op televisie.

Samen of alleen?
Alle vijf de boeren gingen op citytrip. Bij Evert en Maud bloeide de liefde op; Evert zei zelfs van Maud te houden. Ook Hans en Annette leken voor elkaar gemaakt en Hans noemde Annette zijn "Grietje". Bij Janine ging het moeilijker: ze worstelde vooral met zichzelf in plaats van met Sander. Jouke en Karlijn hadden de grootste lol, maar Wendy hield de boot af bij Rob. Wie komt samen en wie alleen?

:[broadcast:videos](ids:"450610,450282" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV