College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending
College Tour: Ireen Wüst

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ze heeft haar schaatsen inmiddels aan de wilgen gehangen, maar Ireen Wüst (36) gaat de boeken in als de grootste Nederlandse Olympiër aller tijden. Vanavond is ze te gast in College Tour voor een interview met Twan Huys en een zaal vol studenten. Alle fragmenten uit deze uitzending Ireen Wüst bij College Tour: "Kinderwens weegt zwaarder dan alle medailles" Bekijk deze video » College Tour gemist? Na WK Allround 2017 hield Ireen Wüst "wild feestje" Bekijk deze video » Bijzondere medaille voor Ireen Wüst: "Die reed ik voor Paulien" (College Tour) Bekijk deze video » College Tour gemist? Ireen Wüst klom uit depressie: "Ik blijf een dochter" Bekijk deze video » College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen" Bekijk deze video » MedaillesWüst heeft haar status als succesvolste Olympische sporter van Nederlandse bodem te danken aan de dertien medailles die ze haalde op vijf Olympische Spelen: zes gouden, vijf zilveren en twee bronzen plakken. Ze sloot dit jaar af met een prestatie die wereldwijd nog nooit vertoond is, namelijk als eerste sporter ooit bij vijf Winterspelen op rij goud veroveren. AmbitiesIn maart van dit jaar was het echter mooi geweest. Een stampvol Thialf zag hoe Ireen Wüst haar laatste meters op de schaatsbaan maakte en er ging definitief een slot op haar overvolle prijzenkast. Wüst blikt in College Tour terug op haar buitengewoon imposante carrière en vertelt over haar ambities voor de toekomst. Bekijk ook Video: Ireen Wüst wint GOUD op de 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Emotionele Ireen Wüst na goud op 1500 meter: "Ongelooflijk, geen woorden voor" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ze heeft haar schaatsen inmiddels aan de wilgen gehangen, maar Ireen Wüst (36) gaat de boeken in als de grootste Nederlandse Olympiër aller tijden. Vanavond is ze te gast in College Tour voor een interview met Twan Huys en een zaal vol studenten.

Medailles
Wüst heeft haar status als succesvolste Olympische sporter van Nederlandse bodem te danken aan de dertien medailles die ze haalde op vijf Olympische Spelen: zes gouden, vijf zilveren en twee bronzen plakken. Ze sloot dit jaar af met een prestatie die wereldwijd nog nooit vertoond is, namelijk als eerste sporter ooit bij vijf Winterspelen op rij goud veroveren.

Ambities
In maart van dit jaar was het echter mooi geweest. Een stampvol Thialf zag hoe Ireen Wüst haar laatste meters op de schaatsbaan maakte en er ging definitief een slot op haar overvolle prijzenkast. Wüst blikt in College Tour terug op haar buitengewoon imposante carrière en vertelt over haar ambities voor de toekomst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV